Kiemelt hírek

Nyitvatartás változás

2020.08.24.

Ügyfélszolgálat szombati nyitvatartása (2020.08.29)

Tovább

Kiskorúak védelmében

2016.06.20.

Ingyenesen letölthető szűrőszoftverek a kiskorúak védelmében

A Gyermekvédelmi Internet-kerekasztal, felismerve a társadalom felelősségét a kiskorúak jogainak, – így elsősorban egészséges és biztonságos személyiségfejlődésük – érvényesítése tekintetében, továbbá a médiaműveltségük és a médiatudatosságuk fejlesztése érdekében, ajánlást fogalmazott meg.

A kiskorúak biztonságos nethasználata érdekében 2014. július 1-jétől internet-szolgáltatóként biztosítjuk a kiskorúak védelmét lehetővé tevő, magyar nyelvű, könnyen telepíthető és használható szoftverek (szűrőszoftverek) internetes honlapunkról való ingyenes letölthetőségét és ezt követően azok ingyenes használhatóságát minden érdeklődő előfizető (szülő) számára.

 

Milyen szűrőszoftvereket ajánlunk?

• Norton Family

https://onlinefamily.norton.com/familysafety/loginStart.fs?inid=hu_2010June_NOF&ULang=hun?inid=emea_hu_module3_norton_family

 

A szűrőszoftver telepítésének és a használatának bemutatásáról szóló video az alábbi linkről érhető el (2014.10.01-től):

http://bit.ly/NortonFamilyTelepites-2014

A telepítési leírást a Dokumentumtár menüpontban találja meg.


Microsoft Windows Családbiztonsági Beállítások (csak Windows 8-hoz!)

www.webvelem.hu

 

Most bármelyik ajánlott szűrőszoftver letölthető a fenti linkekről, majd díjmentesen telepíthető és felhasználható jelenlegi ügyfeleink számára.

A szűrőszoftver hasznos segédeszköz, amely kiegészíti – de természetesen nem pótolhatja – a szülők jelenlétét. Segítségével Ön is támogathatja gyermekét abban, hogy egészségesen és harmóniában éljen, hogy felelősen, okosan internetezzen.

A gyermekek tudatos médiafogyasztásával és a szülői együttműködéssel kapcsolatosan további érdekességeket és hasznos tanácsokat olvashat a www.tevezzokosan.hu weboldalon, amely külön fejezetet szentel a gyermekek internetezésével kapcsolatos kérdéseknek

Kapcsolódó dokumentumok:

Vissza