Kiemelt hírek

Új csomagok a BorsodWeb kínálatában

2020.05.07.

Mozaik Turbo csomagok

Tovább

Ma kezdődik a 7. Kocsonyafesztivál!

2007.02.23.

A BorsodWeb Kft., mint regionális szolgáltató, rendkívül fontosnak tartja a miskolci központú rendezvények, miskolci szervezetek támogatását. Szolgáltatásainkkal minden évben támogatjuk (többek között) a Miskolci Nemzetközi Bartók + Operafesztivált is. Ugyancsak hagyomány, hogy a Miskolci Kocsonyafesztiválon minden évben új Internetes megoldásokkal színesítjük a rendezvényt.

Tavalyi évben a Fesztivál honlapján az érdeklődők élő internetes közvetítést láthattak a különböző eseményekről. A nagy érdeklődésre tekintettel idén igyekeztünk több újdonsággal is meglepni a látogatókat.
Az élő közvetítés természetesen továbbra is elérhető lesz, idén azonban már 4 helyszínen kísérhetik figyelemmel a Fesztivál eseményeit! Igazi különlegesség lesz az interneten keresztül irányítható webkamera, mely nem kizárólag egy fix pontra irányul, hanem a nézelődők kívánságainak megfelelően a Mancs-szobor közelében elhelyezett színpadtól a Szinva teraszig végigpásztázható a Fesztivál forgataga.

A kamerák elérhetősége:

Szinva terasz a buszmegállóból
Déryné utca a Kandia köz és a főutca sarkából
Kortyolda bejárata
Forgatható kamera a Villanyrendőr sarkán

WEBFOTÓ!

Reméljük, hogy nagy érdeklődés lesz WEBFOTÓS megoldásunk iránt is. A Miskolci Nemzeti Színház előtti kameránk által rögzített nagyfelbontású fényképek folyamatosan megtekinthetőek lesznek az interneten!

Látogasson el Ön is a kocsonyafesztival.borsodweb.hu honlapra!

Jó szórakozást, kellemes időtöltést kíván Önnek a BorsodWeb csapata!
Vissza