Kiemelt hírek

Új csomagok a BorsodWeb kínálatában

2020.05.07.

Mozaik Turbo csomagok

Tovább

Ma kezdődik a 8. Kocsonyafesztivál! - Megmutatjuk a világnak!

2008.02.22.

A BorsodWeb Kft., mint regionális szolgáltató, rendkívül fontosnak tartja a miskolci központú rendezvények, miskolci szervezetek támogatását. Szolgáltatásainkkal minden évben támogatjuk (többek között) a Miskolci Nemzetközi Bartók + Operafesztivált is. Ugyancsak hagyomány, hogy a Miskolci Kocsonyafesztiválon minden évben új Internetes megoldásokkal színesítjük a rendezvényt.

Tavalyi évben a Fesztivál honlapján az érdeklődők élő internetes közvetítést láthattak a különböző eseményekről. A nagy érdeklődésre tekintettel idén igyekeztünk több újdonsággal is meglepni a látogatókat.
Az élő közvetítés természetesen továbbra is elérhető lesz, idén azonban már 6 helyszínen kísérhetik figyelemmel a Fesztivál eseményeit! Továbbfejlesztett Internetes közvetítési megoldásunknak köszönhetően a tavalyinál jobb minőségű, folyamatos képet kapnak a látogatók a fesztivál forgatagáról.

Idei újdonságunk egy beltéri kamera is, amellyel a Miskolci Színház Játékszín eseményeit figyelhetjük.

Megmutatjuk a világnak! A kamerákat nem csak Magyarországról, hanem a világ több országából folyamatosan érik találatok. Szeretnénk felhívni a látogatók figyelmét Miskolcra, mint lehetséges turisztikai célpontra. Ennek érdekében ebben az évben is újabb miskolci látványosságokat és eseményeket fogunk folyamatosan közvetíteni az internet segítségével a világhálón.Az Élőképek Miskolcról kamerák elérhetősége:

Szinva terasz a buszmegállóból
Déryné utca
Villanyrendőr nagyszínpad előtt
Villanyrendőr nagyszínpad
Hősök tere
Nemzeti Színház Játékszín
BorsodWeb békavadász - Miskolci Állatkert és Kultúrpark
BorsodWeb madáretető

Látogasson el Ön is a www.kocsonyafesztival.hu honlapra!

Jó szórakozást, kellemes időtöltést kíván Önnek a BorsodWeb csapata!
Vissza