HotZones vásárlás

Ezen az oldalon bankkártyával vásárolhat HotZones Internetkártyát.

Decemberi HotZones nyereményjátékunk keretében azok a kedves ügyfeleink, akik a HotZones

Internetkártyájukat online bankkártyával (vagy PayPal elektronikus vásárlással) vásárolják meg 30 napos dupla sebességű internetkártyát nyerhetnek. Közöttük 10db 30 napra szóló dupla sebességű kártyát sorsolunk ki januárban!

Ne feledje: nálunk az online vásárlás a nyerő decemberben!

 

 

Válassza a dupla sebességre jogosító Internetkárytát, ha kétszer gyorsabban szeretne internetezni!

 

A vásárlás menete:

1. Kérjük adja meg lenti adatokat és válassza ki a kívánt sebességet! (sebesség, név, telefonszám, email, és ha számlát kér, akkor a számlázási címet)

2. A "kifizetem" gomb megnyomásával a bank biztonságos online fizetési oldalán a bankkártyája használatával kifizetheti a 30 napra szóló HotZones internetkártya bruttó 1400Ft-os, vagy dupla sebesség esetén 2400Ft-os díját.

3. A fizetés sikerességéről és a HotZones belépési adatokról a banki oldalról automatikusan visszatérve ezen az oldalon kapja meg az információkat.

 

Kérjük jegyezze fel a HotZones belépési adatait. A belépési adatokat sms-ben és emailben is elküldjük a megadott email címre és telefonszámra.

 

HotZones Virtuális Internetkártya vásárlása:


Fizetés módja

Kártya típusa

Név:
Telefonszám: Telefonszámnak csak számokat adjon meg és az ország előhívószámával kezdődjön (Magyarország esetében 36-al), pl: 36201234567
+
E-mail cím: A már most létező e-mail cím, ha van, amennyiben megadja, megrendeléséről e-mailes visszaigazolást kap.
Kérek számlát az alábbi címre: