Mozaik+ internet

Tájékoztatjuk, hogy 2018.01.01. napjától az általános forgalmi adóról szóló törvény változása miatt az internet-hozzáférési szolgáltatás ÁFA mértéke a 18%-ról 5%-ra változik, melynek következtében az internet-hozzáférési szolgáltatás bruttó havi díja csökken.

Az Áfa csökkenés hatását 2018.01.01-től maradéktalanul érvényesítjük minden előfizetőnk, így az Ön havi számlájában is.

Cégünk a havi előfizetési számláján elkülönítve szerepelteti az internet-hozzáférési szolgáltatás díját az egyéb kiegészítő szolgáltatásoktól, így a változás könnyen követhető.

Az alábbiakban megtekintheti minden internet csomagunk vonatkozásában az internet-hozzáférési szolgáltatás díjának az általános forgalmi adó mértéke 2018. január 1-jén hatályba lépő változást megelőző és az azt követő általános forgalmi adó nélküli, azaz nettó, valamint általános forgalmi adóval növelt, azaz bruttó összegét.

Mozaik kalkulátor

letöltés (kbit/sec) Elérhető maximális letöltési sebesség kbit/sec-ban. Mikrohullámú kapcsolat esetén ez a sebesség a maximálisan elérhető böngészési sebességet jelenti. (BURST)
feltöltés (kbit/sec) Elérhető maximális feltöltési sebesség kbit/sec-ban.
letöltés korlát Jelenleg minden szolgáltatásunk időben és adatmennyiségben korlátlan. Nincs letöltési korlát.
e-mail címek száma Megadhatja, hogy hány darab e-mail postafiókra van szüksége az előfizetéséhez. Minden előfizetésünkhöz 1db e-mail postafiók cím ingyen jár.
webtárhely (MB) Megadhatja, hogy mekkora webtárhelyre van szüksége ahhoz, hogy weboldalát elhelyezze a szerverünkön. Amennyiben nincs szüksége tárhelyre, kérem válasszon 0-t.
domain név Megadhatja, van e szüksége elsődleges (www.sajatnév.hu) vagy másodlagos (www.sajatnév.borsodweb.eu) domain névre az előfizetéséhez.
megosztást kér Amennyiben az internetet több számítógépen, laptopját nem egy fix helyen szeretné használni, akkor válassza ezt az opciót. A szolgáltatás megosztásához szükséges berendezést (routert) a BorsodWeb biztosítja.

fix ip Cégünk minden előfizetéshez fix IP címet biztosít. A publikus fix IP cím, abban az esetben ajánlott, amennyiben szervert üzemeltet vagy a felhasználási terület megköveteli a publikus fix IP cím használatát. Egyéb esetben a privát IP cím használatát javasoljuk.
VOIP opció 4 Ez a szolgáltatás jelenleg nem elérhető! Kérjük, ezt az opciót NE válassza. A szolgáltatás indulásáról minden kedves ügyfelünket tájékoztatni fogjuk.
Panel Ez a szolgáltatás a Panel lakásban lakóknak nyújt 20 százalék kedvezményt! Miskolcon a Fehér Akác lakóparkban, az ITC székházban, a Szinva u. 25. sz. alatt, a Zsigmondy u. 2. szám alatt, a Szinvaházban (Vörösmarty u. 43.) és a Szentpéteri kapu 80. (Business Center) alatt vehető igénybe. Kérjük, ezt az opciót csak akkor válassza, ha a felsoroltak egyikébe igényli az internetet!

hűségnyilatkozat (év) Megadhatja mennyi időre szerződik cégünkkel. Természetesen a hosszabb hűség kedvezőbb árakat (havi/egyszeri díj) eredményez.

Választott elérhető maximális/garantált letöltési sebesség:
1Mkbps/kbps

Választott elérhető maximális/garantált feltöltési sebesség:
128kbps/64kbps

Havidíj összesen:
2093 Ft + ÁFA (27%) = 2658 Ft

Egyszeri díj összesen:
30000 Ft + ÁFA (27%) = 38100 Ft

Creditpont:
1610

Credithűség:
2020-10-25

Új Mozaik+ internet csomag! Netezés a legkedvezőbb áron!

A modem letéti díja 5000 Ft, amely a hiánytalan visszaszolgáltatás esetén visszajár.